Zvizzer Thermo Pad’s

Siste nyhet fra Zvizzer er en helt ny teknologi og serie poleringsputer som holder seg stabile ved varmgang. Når en tradisjonell poleringspute kjøres hardt og for lenge, vil den mykne og bryte ned.

Fordi varmgang gjør at puten mister struktur og korrigeringsevne, må du gjerne veksle mellom 2-3 poleringsputer for å bevare de. Dette er noe du unngår med de nye termoputene fra Zvizzer. Disse tåler mer varme over lenger tid, og kan opprettholde strukturen sin over lang tid.

De nye termoputene fra Zvizzer er mer rivebestandig, og varer inntil 5 ganger lengre enn konvensjonelle puter.

Fordelen er at du kan bruke færre puter, poleringsputen beholder evnen til å fjerne riper selv om den blir utsatt for varme, noe som har stor betydning for både økonomi og tiden det tar å utføre poleringen.

Zvizzer Thermo Pad’s vil komme i de meste kjente størrelsene, du vil dermed kunne polere både store flater og i trange områder med høy presisjon. Poleringsputene har derimot nye fargekoder.

Zvizzer Thermo Pad – Low Cut

Den svarte puten brukes til finpolering. Dette vil tilsvare den nåværende grønne puten som er spesielt effektiv mot hologrammer. Puten har lav korrigeringsevne, og er laget for å gi lakken den siste finishen. Svart pute kombinert med poleringsmiddelet Zvizzer – Fine Cut vil gi den beste finishen Zvizzer har å tilby!

Zvizzer Thermo Pad - Low Cut

Zvizzer Thermo Pad – Medium Cut

Den blå puten er mest effektiv mot lette riper som til eksempel vaskeriper eller swirls. Medium Cut tilsvarer et sted mellom den gule og den orange puten, et naturlig valg for en jobb som utføres i ett steg. Puten evner å avslutte bra, samtidig som den korrigerer godt.

Zvizzer Thermo Pad - Medium Cut

Zvizzer Thermo Pad – Hard Cut

Den blå puten fra Zvizzer Thermo Pad tilsvarer den røde puten fra Zvizzer. Dette er en hard og grov pute som korrigerer godt, et naturlig valg for å fjerne de dype ripene i lakken. Her kommer teknologien i Thermo Pad virkelig til sin rett, du får utnyttet varmen samtidig som du kan kjøre lenge før du skifter poleringspute.

Zvizzer Thermo Pad – Hard Cut vil håndtere de fleste utfordringer. Dette er en kraftpakke i poleringssammenheng og kan derfor avslutte med swirls på noen lakktyper, men da bruker du den grå eller blå puten fra Thermo Pads for å rette opp i dette.

Zvizzer Thermo Pad - Cut

Zvizzer Thermo Pad – Super Cut

Den groveste puten i nyheten fra Zvizzer er den grå puten Super Cut. Denne poleringsputen brukes på særdeles slitt lakk, eller etter at du har våtslipt. Puten ligger i samme skala som den blå poleringsputen fra den tradisjonelle Zvizzer-skalaen.

Zvizzer Thermo Pad – Super Cut kombineres med poleringsmiddelet Zvizzer – Pre Cut, men kan være såpass grov mot noen lakktyper at den kan like godt brukes med Zvizzer – Heavy Cut. Formålet med denne poleringsputen er utvilsomt å fjerne riper, derfor må du gå over med enten den grå eller blå puten i Thermo Pad serien etterpå.

Zvizzer Thermo Pad - Super Cut
DEL INNLEGGET