Bedrift

TJENESTER FOR

BEDRIFTSKUNDER

Gode priser, anerkjente merker og innovative løsninger.

UTSALGSSTED

Ønsker du å utvide sortimentet i din butikk eller nettbutikk? Vi tilbyr bedrifter med utsalgssted å bli en del av vårt nettverk.

Ønsker dere å selge våre produkter?

Grindvikas Gnikkebu AS leverer et bredt utvalg av høykvalitets vedlikehold- og bilpleieprodukter som møter de strenge kravene til både hobby og profesjonelle brukere. Som salgssted vil du få tilgang til konkurransedyktige priser, materiell til markedsføring og opplæring for å sikre at både du og dine kunder får mest mulig ut av våre produkter.

VASKEKJEMI

Trenger bedriften din vaskekjemi som skumsåpe eller avfetting i større kvantum? Vår vaskekjemi er nøye testet og utprøvd.

Grindvikas Gnikkebu AS har vaskekjemi i beholdere fra 1L til 1000L, og kan tilby rask levering direkte til bedriften din. Vi tar også sikkerhet på alvor, og tilbyr alle kunder veiledning slik at våre produkter brukes på en trygg måte, med riktige vernebriller og diverse utstyr.

VASKEANLEGG

Trenger bedriften din eget vaskeanlegg, eller ønsker å oppgradere anlegget dere allerede har?

Vaskeanlegg levert av Grindvikas Gnikkebu AS

Et innovativt og praktisk vaskeanlegg gjør at vasken kan utføres raskt og effektivt, slik at kjøretøyet kan være ute på veien i sin beste glans og ikke stå stille i vask. Kjøretøyet er ikke bare bedriftens viktigste verktøy, men også firmaets rullende markedsføring.

Grindvikas Gnikkebu AS tilbyr vaskeanlegg for ethvert krav og behov. Vi har kompetanse med alt fra små selvbetjente vaskeanlegg for bil, til vaskeanlegg for større kjøretøy som buss, lastebil, anleggsmaskiner, traktor og bobil.

Lang erfaring gjør at vi kan kalkulere kostnad, inntjening og estimere antall vask du trenger for å tjene penger på anlegget.

SAMARBEIDSPARTNERE

Grindvika Gnikkebu AS setter stor pris på alle kunder og samarbeidspartnere, og dette er noen av dem.

KONTAKT OSS

Det hele begynner med en uforpliktende prat. Kontakt oss ved å benytte skjemaet nedenfor, eller send en e-post direkte til bilpleie@gnikkebu.no.