Ofte stilte spørsmål

Her finner du noen spørsmål kunder ofte stiller.

Finner du ikke det du leter etter, kontakt oss gjerne på telefon eller e-post.

Generelt

Hvem er Grindvikas Gnikkebu AS?

Grindvikas Gnikkebu AS er et selskap som strekker seg langt for at du skal bli fornøyd. Vi er lidenskapelig opptatt av at du som vår kunde skal oppnå utrolige resultater ved hjelp av å bruke våre produkter og tjenester.

Selskapet ble stiftet i 2015 etter flere år som detailer på hobby basis. I dag leverer vi et komplett utvalg vaskekjemi og bilpleieutstyr til proff- og privatmarked.

  • Proffesional Approved Detailer
  • Max Protect Certified Detailer
  • Max Protect Certified Instructor
  • Zvizzer Glazz Effect Technical Detailer
  • Kenotek Coat’It Certified Detailer and Trainer

Andre Grindvik

Ordre

Du kan betale med de mest kjente bank- og kredittkort som VISA, Mastercard. Flere vil komme etter hvert.

Nettbutikken sender automatisk ut ordrebekreftelse til e-postadressen du har registrert. Vennligst sjekk at den ikke har havnet i boksen for spam- eller søppelpost, eller kontakt oss (så sender vi de på nytt til deg).

Tilbud- eller kampanjepriser er noe vi kjører fra tid til annen på noen av produktene. Når tilbudet pågår, kan du handle disse varene til redusert pris.

Du mottar ordrebekreftelse, kvittering eller faktura så fort kjøpet er gjennomført. Denne sendes til e-postadressen du har registrert hos oss.

Levering

Vi har avtale og benytter Posten/Bring som leverer i hele Norge. Dersom du ønsker det, kan du eventuelt velge å hente varene selv her hos oss. Når du velger alternativet for å hente selv, vil vi sende deg en e-post eller SMS når varene er klar for henting.

Vi sender normalt varer samme dag som du bestiller, men senest dagen etter at kjøpet er gjennomført. Varene vil være hos deg et sted mellom 3-7 dager etter det (så fremt det ikke er forsinkelser hos transportøren, helligdager eller andre ting som kommer i veien).

Retur- og angrerett

Betalte du for frakt da du kjøpte en vare hos oss, får du selvsagt dette refundert sammen med summen for varen du kjøpte.

Eventuelle kostnader for å returnere varen til oss, dekker vi dessverre ikke. Du kan lese mer om dette i tjeneste og kjøpsvilkårene.