Termostabile serier fra ZviZZer

ZviZZer tar et stort skritt fremover i bilpleieindustrien med sin innovative overgang til termostabile poleringsputer.

ZviZZer tar et stort skritt fremover i bilpleieindustrien med sin innovative overgang til termostabile poleringsputer. I tillegg til den nye termoserien som kom tidligere (Thermo Polishing), blir fremtiden for den velkjente detaljserien (Detailing Line) også termostabil.

De nye termostabile poleringsputene fra ZviZZer holder strukturen i puten selv når den blir varm, overflaten blir ikke overopphetet, og mister ikke effektiviteten. Dette markerer et betydelig teknologisk gjennombrudd, siden tradisjonelle poleringsputer ofte mykner og brytes ned ved hard belastning og varmgang.

Termoserien fra ZviZZer beholder ikke bare sin struktur og korrigeringsevne under hard belastning, men de er også betydelig mer slitesterke, og varer opptil flere ganger lengre. Denne forbedringen reduserer behovet for å skifte puter hyppig, som tidligere har vært en nødvendighet for å opprettholde kvaliteten på arbeidet.

Til tross for ny teknologi og forbedrede egenskaper, beholder putene i ZviZZer Detailing Line de velkjente fargekodene, og er kompatible med de samme anerkjente poleringsmidlene som før.

ZviZZer Thermo Polishing System

ZviZZer Thermo Polishing System

ZviZZer Thermo Polishing System er en serie termostabile poleringsputer og poleringsmidler med eget fargekodesystem. Serien er preget av god brukervennlighet og raske resultater.

Poleringsputer

ZviZZer Thermo Pad – Low Cut

Zvizzer Thermo Pad – Low Cut

Den svarte puten brukes til finpolering. Dette vil tilsvare den grønne puten fra Detailing Line serien som er spesielt effektiv mot hologrammer. Puten har lav korrigeringsevne, og er laget for å gi lakken den siste finishen. Svart pute kombinert med poleringsmiddelet Zvizzer – Fine Cut vil gi den beste finishen Zvizzer har å tilby!

ZviZZer Thermo Pad – Medium Cut

Zvizzer Thermo Pad - Medium Cut

Den blå puten er mest effektiv mot lette riper som til eksempel vaskeriper eller swirls. Medium Cut tilsvarer et sted mellom den gule og den orange puten i Detailing Line serien, et naturlig valg for en jobb som utføres i ett steg. Puten evner å avslutte bra, samtidig som den korrigerer godt.

ZviZZer Thermo Pad – Hard Cut

Zvizzer Thermo Pad - Hard Cut

Den grønne puten fra Zvizzer Thermo Pad tilsvarer den røde puten fra Detailing Line serien. Dette er en hard og grov pute som korrigerer godt, et naturlig valg for å fjerne de dype ripene i lakken. Her kommer termoteknologien virkelig til sin rett, du får utnyttet varmen samtidig som du kan kjøre lenge før du skifter pute.

Denne puten vil håndtere de fleste utfordringer. Dette er en kraftpakke (i poleringssammenheng) og kan derfor noen ganger avslutte med swirls på noen lakktyper, men da bruker du den grå eller blå puten for å rette opp i dette.

ZviZZer Thermo Pad – Super Cut

Zvizzer Thermo Pad - Super Cut

Den groveste puten i Thermo Polishing System serien er Super Cut. Denne poleringsputen brukes på særdeles slitt lakk, eller etter at du har våtslipt. Puten ligger i samme skala som den blå poleringsputen fra Detailing Line serien.

Denne puten kombineres med poleringsmiddelet Zvizzer – Pre Cut, men kan være grov mot noen lakktyper, at den ofte er bedre å kombinere med Zvizzer – Heavy Cut i stedet. Formålet med denne poleringsputen er utvilsomt å fjerne riper, derfor må du gå over med en finere pute etterpå.

Poleringsmiddel

ZviZZer Thermo – One Step

One Step er et poleringsmiddel designet for å fjerne riper eller slipemerker fra en kornstørrelse på P3000 i bare én prosess (helt fri for hologrammer). Takket være de unike, homogene slipepartiklene som minimeres under polering, oppnås en perfekt overflate til tross for den høye skjæreytelsen, alt i ett steg.

Zvizzer Thermo One Step P3000

ZviZZer Thermo – Hologram Remover

Hologram Remover er et poleringsmiddel utformet for å effektivt fjerne hologrammer. Poleringsmiddelet bruker den nyeste generasjon avtagende slipepartikler i aluminiumoksid som garanterer en 100% hologramfri lakkoverflate.

Zvizzer Thermo Hologram Remover 6000

ZviZZer Thermo – Heavy Cut

Heavy Cut er et poleringsmiddel du bruker på lakk som er svært slitt. Slipemiddelet har en stor mengde slipepartikler som sikrer rask og høy slipeytelse for pålitelig fjerning av riper eller slipemerker (fra en kornstørrelse på P1500).

Zvizzer Thermo Heavy Cut P1500

ZviZZer Detailing Line

ZviZZer Detailing Line

ZviZZer Detailing Line er den profesjonelle detaljserien du kjenner fra før, med de velkjente fargekodene fra ZviZZer. Nå er seriens poleringsputer termostabile, med alle de fordelene det medfører.

Poleringsputer

ZviZZer THERMO Trapez – Ultrafine Cut

Ultrafine Cut brukes til å fjerne mikroriper og hologrammer.

Zvizzer Thermo Trapez - Ultrafine Cut

ZviZZer THERMO Trapez – Fine Cut

Fine Cut brukes til å fjerne mikroriper og hologrammer.

Zvizzer Thermo Trapez - Fine Cut

ZviZZer THERMO Trapez – Medium Cut

Medium Cut brukes til å fjerne medium riper fra lakk, og avslutte med en blank finish (ofte brukt som 1 steg polering).

Zvizzer Thermo Trapez - Medium Cut

ZviZZer THERMO Trapez – Heavy Cut

Heavy Cut brukes til å fjerne dype riper i slitt lakk.

Zvizzer Thermo Trapez - Heavy Cut

ZviZZer THERMO Trapez – Pre Cut

Pre Cut brukes til å fjerne dype riper på ekstremt slitt lakk.

Zvizzer Thermo Trapez - Pre Cut

ZviZZer THERMO Pad – Mikrofiber

Mikrofiberputen brukes til å fjerne finere riper, primært sammen med medium eller fint poleringsmiddel.

Zvizzer Thermo Pad - Mikrofiber

ZviZZer THERMO Pad – Hybrid Ull

Hybrid Ull kombinerer grovheten fra ull og mykheten fra mikrofiber. Puten har høy korrigeringsevne og avslutter veldig bra.

Zvizzer Thermo Pad -Hybrid Ull

ZviZZer THERMO Pad – Korthåret Ull

Korthåret Ullpute er god på hard/slitt lakk (2-steg) eller gelcoat (1-steg).

Zvizzer Thermo Pad - Korthåret Ull

Poleringsmiddel

ZviZZer Ultrafine Cut – Swirl Remover & Sealing

Swirl Remover & Sealing er et poleringsmiddel som fjerner swirls og mikroriper lett, og har egenskaper som en sealer som gir dyp og blank finish.

Zvizzer Ultrafine Cut – Swirl Remover & Sealing

ZviZZer Fine Cut – Hologram Remover

Hologram Remover er en polish for å effektivt fjerne hologrammer i lakken.

Zvizzer Fine Cut – Hologram Remover

ZviZZer Medium Cut – One Step

One Step er et slipende og høyglansskapende poleringsmiddel som avslutter uten hologrammer.

Zvizzer Medium Cut – One Step

Zvizzer Heavy Cut – Scratch Remover

Scratch Remover er et poleringsmiddel du bruker på lakk som er svært slitt.

Zvizzer Heavy Cut – Scratch Remover

Zvizzer Pre Cut – Deep Scratch Remover

Deep Scratch Remover er laget til å fjerne dype riper, ofte etter at du har utført våtsliping som første steg. Polishen har grove slipemidler. Slipemidlene brytes ikke ned, og vil derfor avslutte grovt.

Zvizzer Pre Cut Scratch Remover
DEL INNLEGGET