Poleringsprodukter fra Kenotek

Nye og spennende poleringsprodukter fra Kenotek basert på nyeste teknologi. Produktene er preget av raske resultater, brukervennlighet og blank finish.

EAT er en ny og spennende serie poleringsprodukter fra Kenotek som er basert på den nyeste teknologien innen poleringsprodukter. Kombinasjonen av høy viskositet og innovasjon gir resultater som tidligere var utenkelige.

Den unike sammensetningen i poleringsmiddelet gjør at små mengder produkt er nok til å jobbe på store paneler over lengre tid, selv med sterkt trykk. En poleringsmaskin med riktig poleringspute forsterker korrigeringsevnen til produktet, og fjerner lett feil på lakk, riper og andre ufullkommenheter.

Kenotek poleringsmidler

Bruk alltid en ren poleringspute for å oppnå de beste resultatene, og unngå unødvendig skade på overflater. Bytt gjerne poleringspute underveis, på den måten får du ikke varmgang fra bakplaten ned i puten (da holder også puten mye lenger og korrigerer bedre).

Sikkerhetsdatablad er tilgjengelig for alle produktene på forespørsel. Produktene i EAT-serien fra Kenotek kommer i flasker på 750ml og 250ml, men EAT 800 Ceramic Seal leveres bare i flasker på 250ml.

Kenotek EAT 100 - Ultra Cutting Max (polering)

EAT 100 – Ultra Cutting Max

Kenotek EAT 100 Ultra Cutting Max brukes for å reparere ekstremt oksidert, skadet eller stripet lakk (fra P1000). Inneholder et unikt slipekorn som raskt gir et imponerende resultat. Kan brukes på alle typer lakk, også på båt med gelcoat. Poleringsmiddelet inneholder ikke silikon eller løsemiddel. Det er enkelt å tørke av og støver lite.

Brukerveiledning

Kenotek EAT 100 Ultra Cutting Max anbefales primært i kombinasjon med den grønne skumputen – men kan kombineres med alle mikrofiber- eller skumputer fra Kenotek for å justere korrigeringsevne og finish.

Bruk tilstrekkelig med produkt på puten og fordel produktet godt utover panelet på lav hastighet, ca. 1200 RPM. Poler deretter med ca. 1800 RPM med moderat trykk til ønsket resultat.

Kenotek EAT 150 - Fast One Step Cutting and Polish (polering)

EAT 150 – Fast One Step Cutting and Polish

Kenotek EAT 150 Fast One Step Cutting & Polish er et unikt poleringsmiddel for å fjerne fine riper og slipeflekker (fra P1500 og finere) i ett poleringstrinn. Inneholder et unikt slipekorn som kontinuerlig sliper fint og gir et fantastisk sluttresultat. Poleringsmiddelet inneholder ikke silikon eller løsemiddel. Det er enkelt å tørke av og støver lite.

Brukerveiledning

Kenotek EAT 150 Fast One Step Cutting & Polish anbefales primært i kombinasjon med hybridputen eller den oransje skumputen – men kan kombineres med alle mikrofiber- eller skumputer fra Kenotek for å oppnå best mulig korrigeringsevne og finish.

Bruk tilstrekkelig med produkt på puten og fordel produktet godt utover panelet på lav hastighet, ca. 1200 RPM. Poler deretter med ca. 1800 RPM med moderat trykk til ønsket resultat.

Kenotek EAT 300 - Ultra Fine Cutting Ceramic Polish (polering)

EAT 300 – Ultra Fine Cutting Ceramic Polish

Kenotek EAT 300 Ultra Fine Ceramic Polish brukes for å effektivt fjerne hologrammer og virvler (swirls). Poleringsmiddelet inneholder et unikt slipekorn som garanterer en 100% hologramfri lakkoverflate, og de keramiske partiklene i produktet etterlater en overlegen glans. Kan brukes på alle (inkludert ripebestandige) typer lakk. Poleringsmiddelet inneholder ikke silikon eller løsemiddel. Det er enkelt å tørke av og støver lite.

Brukerveiledning

Kenotek EAT 300 Ultra Fine Ceramic Polish anbefales primært i kombinasjon med den gule skumputen – men kan kombineres med alle mikrofiber- eller skumputer fra Kenotek for å justere korrigeringsevne og finish.

Bruk tilstrekkelig med produkt på puten og fordel produktet godt utover panelet på lav hastighet, ca. 1200 RPM. Poler deretter med ca. 1800 RPM med moderat trykk til ønsket resultat.

Kenotek EAT 500 Pro Wax

EAT 500 – Pro Wax

Kenotek EAT 500 Pro Wax er en PTFE forsegling som gir en fantastisk dypglansfinish og ekstra lakkbeskyttelse. Kan brukes på alle herdede lakktyper og har en holdbarhet på ca. 3-6 måneder.

Brukerveiledning

Kenotek EAT 500 Pro Wax anbefales primært i kombinasjon med den svarte skumputen – men kan også legges på for hånd med Grindvikas Coating Applicator. La produktet være på i 25-30 minutter før du tørker det av med en ren mikrofiberklut.

Bruk tilstrekkelig med produkt på puten, og fordel produktet godt utover panelet på lav hastighet, ca. 1200 RPM. Deretter arbeides produktet med ca. 1600 RPM og med moderat trykk.

Kenotek EAT 800 - Ceramic Seal (polering)

EAT 800 – Ceramic Seal

Kenotek EAT 800 Ceramic Seal er en holdbar forsegling, glansforsterker og lakkbeskyttelse. Keramikk- og polymeremulsjonen forsegler og beskytter lakkoverflaten i mange måneder. Kan brukes på alle typer herdet lakk, etterlater ingen rester på plast.

Brukerveiledning

Kenotek EAT 800 Ceramic Seal anbefales primært i kombinasjon med svarte skumputen – men kan også legges på for hånd med Grindvikas Coating Applicator.

Bruk rikelig med produkt på poleringsputen eller direkte på lakkoverflaten. Fordel produktet godt utover panelet på lav hastighet, ca. 1000 RPM med moderat trykk. Etter påføring lar du produktet feste i 30-60 minutter, før du tørker det av med en mikrofiberklut.

Kenotek poleringsputer

DA-serien med poleringsputer fra Kenotek er laget for bruk med en oscillerende poleringsmaskin. Poleringsputene er effektive for å fjerne riper, hologrammer, virvler og andre ufullkommenheter i lakken.

Kenotek skumputer

Kenotek mikrofiberputer

Kenotek hybrid og ullputer

DEL INNLEGGET